2006-03-05: Nepal: Het wordt tijd voor een beetje sport

Het is nu 13.32 uur en over een half uur moet ik online zijn. Ga dat net niet redden, maar deze week is ook weer af. Heb veel uren in korte tijd gemaakt om alles weer bij te werken en met een voldaan gevoel heb ik weer even teruggekeken naar de laatste soms hectische weken. Ik heb ze genoten van het noorden van Pakistan en vliegende tussen cartoonrellen, verkiezingen met oproer hebben we wat riksja’s van de weg geduwd en dit zijn maar een handvol bijzonderheden van alles wat er dagelijks gebeurd.

Herbert en Margreet zijn zojuist vertrokken naar de cottages van Steve, waar ze een nacht verblijven in luxe en rijkdom en komen morgen weer terug. Vanochtend heeft Herbert het filter vervangen en ik weet niet of het kleppendeksel los is geweest, maar het is duidelijk dat Margreet ook wat druk op hem legt, dat die motor voor elkaar moet. Haha het is me ook wat hoor. Ik ben toe aan digitale snelweg gesprekken en ga de computer opruimen.

In Nederland sneeuwt het nu en is ruim 30 cm sneeuw gevallen. Ik stroop de mouwen op en ga een broodje eten in 30 graden weer. We hebben in ieder geval het getal 30 gemeen op het moment.