2006-03-04: Nepal: Een dagje typen en uploaden

Ik heb weer een ouderwets slecht gevoel in mijn maag. Een combinatie van te veel sigaar, met een nasmaak van bier en te weinig slaapuren. Een “standaard” zaterdagochtend gevoel zeg maar en ik neem een lange douche waar ik weer enigszins fit onder vandaan kom.

Het wordt type dag en ga weer verder. Vandaag krijg ik alle reisverslagen af en bereid alle bestanden op mijn computer voor, voor de afdelingen publicaties en voorbereidingen op de site. Het gaat snel vandaag en na een verkeerd internetcafe te hebben bezocht, kan ik later bij een goed café verder van 14.00 tot 22.00 uur met uploaden. Ik heb geen spier verrekt gedurende deze uren en alleen stil gezeten achter de computer. Marc, de webmaster komt ook online en na 5 maanden hebben we weer eens rechtstreeks contact en dat werkt zoveel makkelijker. Hij zegt me dat hij er ook van baalt en ik doe het af met dat we gewoon aan de slag moeten nu. Dan is dat probleem ook opgelost.

Ik kan alles uploaden wat nodig is en morgen gaan we weer verder met verwerken. Nu is het een kwestie van html bewerken met knippen en plakken en de navigatie werkend maken. Ondertussen word er handel bedreven en wordt ik uitgemaakt voor halve Al Quida en woordvoerder voor Bin Laden, vanwege mijn baard natuurlijk. Maar ik had niets anders verwacht van onze trage teamaanvoerder van ons voetbalteam, die de mooiste doorzichtige schwalbe acties op het voetbalveld ten uitvoer kan brengen !