2006-01-18: Pakistan: Een dagje bed, film en internetvertier

De hele dag breng ik door in bed en tussen het slapen bekijk ik wat films. In de middag tik ik heel wat mail die ik al een hele tijd wil maken en zet alles op stick. Wat dat betreft is alles weer heelmaal bij. Ik wil alleen graag de mail afwerken en alle Rabobank gegevens weer eens even nakijken. Ik heb nu ruim 5 weken geen zicht meer op de rekening gehad en ik wil weer even wat overboekingen regelen.

Rond een uur of 6 komt Herbert terug die samen met Olivier flink op stap is geweest en van alles heeft uitgespookt. Als hij terug is loop ik naar het internetcafe en probeer wat te eten. Ik vind niet veel te eten en de drang naar wc is duidelijk nog steeds aanwezig. Als ik bij de Shell aankom, kan ik even gebruik maken van het toilet naar de lange loop door de zwaar vervuilde lucht van Quetta.

Het internetcafe is open en ik wordt weer hartelijk begroet en breng weer veel uren door in het internetcafe. Ik tref niet de persoon die ik wil treffen, maar kan wel alle bankzaken en mail wegwerken weer. De nood begint inmiddels ook weer flink te stijgen en het duurt niet lang meer dat ik moet rennen, maar ik houdt nog even vol. Als ik dan af wil gaan sluiten komt er nog iemand online en begin ik aan een veldslag tussen lichamelijk geweld en de wens om bij te praten met Nederland, waarbij de laatste wint. Rond 1 uur moet ik afsluiten en loop ik terug naar de Shell die me toegang tot het toilet weigert. Nu wordt het een probleem, das duidelijk.

Al waggelende als een pinguïn met samengeknepen billen loop ik versneld naar het hotel die op 20 minuten lopen ligt en gelukkig werkt de bewaker mee en kan ik redelijk vlot naar binnen. Hij lijkt gewend aan onze nachtelijke avonturen en ik ren naar boven en zit in no-time op de pot en kom er lang niet vanaf. Het is nog niet beter, maar we gaan morgen wel. We zullen wel zien.

Na de opluchting in de nacht kijken we naar Roadtrip, een toepasselijke film van 4 studenten uit America die hals over kop een hachelijke trip door America maken vanwege vrouwen. Er zijn vergelijkingen met de avond die ik zojuist heb doorgemaakt en het was zeker hachelijk als je kijkt naar de verschrikkingen op mijn gezicht toe de Shell zijn poorten voor me sloot vanavond…...!!!