2005-10-16: Bulgarije: Uitslapen, uitslapen en nog eens uitslapen...

De ochtend begint om 18.00 ’s avonds. Het weekend was als Centerparcs met vrienden. Alleen maar stappen. Swingend door elke bar heen en doodop thuiskomen en daarna alleen maar rusten. En die tijd is nu aangekomen. Centerparcs is goed voor EUR 500 per weekend. Door Drago, denk ik nu dat we totaal 25 euro kwijt waren of zoiets voor het hele weekend. Te gek voor woorden, maar ja we dringen maar aan en dringen maar aan om zelf te betalen en het mag gewoon niet. Drago is niet langs geweest voor het para penting en het is slecht weer. Waarschijnlijk is hij thuis gekomen en niet meer wakker geworden en moet hij nu bij zijn vrouw verantwoorden. We zien hem morgen wel als hij moet werken.

Herbert en ik gaan eruit, gaan naar de stad en eten in een leuk restaurantje en grote pot met groente en een stukje vlees. Goed voor de vitaminen en doet het lichaam weer goed.

Eenmaal weer fit duiken we het internet café in en praten we de hele avond met leuke mensen via MSN en Skype, voor zover mogelijk. 4 a 5 uur non stop praten met het thuisfront via de digitale snelweg. Heerlijk en er zijn verhalen zat…….

Na een paar uur praten gaan we voldaan weg en bedenk ik me nogmaals wat ik gaan doen aankomende week. Berustend in ons eigen opgelegde lot gaan we slapen in het bewaakte Sofiase industriegebied.

Van deze spectaculaire dag zijn geen foto’s !