De (ludieke) sponsoracties van de Dutchglobetrotters

Klik op onderstaande links om de video's en foto's te bekijken. Downloaden

kan heel even duren, afhankelijk van de snelheid van de verbinding.


Voor onze sponsoren proberen we soms foto's te maken. Enkele resultaten kunt u hieronder zien. Ook zijn er enkele vrienden, collegae en kennissen waar we wat leuks voor terug kunnen doen. Hieronder ziet u de resultaten.I-con.Voor onze GPS leverancier hebben we de volgende foto gemaakt. Een Sander-in-actie foto. Sander kijkt uit in de richting van het Annapurna Base Camp en kijkt hoever en hoe hoog we hebben gelopen.
I-con. Voor onze GPS leverancier hebben we een foto op het hoogste punt wat we hebben bereikt met de Landrover in Pakistan. Hierna werd het te gortig voor de zware Landrover en kwamen we niet meer verder over ijs en sneeuw. Fantastisch moment. Fantastisch plaatje.
Rookes Rietman. Voor onze cameraleverancier hebben we een vergelijking proberen te maken met andere landen. Hierbij kwamen we deze manier van transport tegen in Nepal. Ik weet nog hoe ik ze zelf plaatste toen ik bij Rookes werkte. Deze manier van bezorgen had ik waarschijnlijk niet lang volgehouden.
Rookes Rietman. Ook deze manier van bezorgen gaat te langzaam. Wederom wordt hier een koelkast bezorgd maar nu met paard en wagen. Het was lastig een goede foto te schieten.

Link VIDEO 1

Link VIDEO 2

Link VIDEO 3

Fonke Service Diensten.Tijdens de wedstrijd Bulgarije – Hongarije werd door de razende reporter Sander Steenbruggen een live verslag gemaakt. Dank zij medewerking van Lothar Matheus, bondscoach van het Hongaarse elftal werd de brug geslagen naar het profvoetbal in Oost Europa. FSD, de sponsor van het GFPV en de Dutchglobetrotters draagt bij aan de ontwikkeling van spelers van “het vierde” van SV Schalkhaar en maakt Global scouting mogelijk. In return wordt FSD volledig betrokken in de verslaggeving en gemaakt foto’s.
Fonke Service Diensten. In Sofia wordt het basketbal erg gepromoot. Deze lange basketballers zijn potentiële goeie spitsen. Aangezien er op moment van schrijven weinig scorende spitsen zijn in “het eerste” wordt gekeken of er een brug geslagen kan worden naar deze lange dunkers. In het verleden hebben we gezien dat Bart Toorneman (leverancier van Globetrotters shirts) het eerste van SVS kon versterken en vanuit het volleybal zich kon ontwikkelen tot een goede slagvaardige spits. Met behulp van FSD wordt een fonds op te richten, waardoor de sterkste basketballers op trainingskamp kunnen komen aankomende winter. De foto is gemaakt tijdens de prijsuitreiking van de beste selectie van dit kampioenschap.
Liga en Jolanda Eskes.Tijdens de laatste werkweek van Sander hebben we een doosje Liga gekregen van Jolanda Eskes bij Honeywell. Deze is op de Gross Glockner opgegeten. Tijdens dit Liga momentje stonden we het voorlopig hoogste punt van onze reis tot nu toe. We danken Jolanda en hopen met Liga tot onderhandelingen te komen en op deze manier een sponsorbijdrage te kunnen realiseren bij Liga. Jolanda bedankt voor het meedenken.
Achtereekte. De vader van Mark, de voormalig buurm,an van Sander heeft twee tweedehandse rolstoelbatterijen aangeleverd. Onderweg in Pakistan kwamen we deze foto's tegen. Ik denk dat hij wel blij is dat hij niet op de knietjes hoeft zoals deze 2 mannen.
Esther Nieuwenhuis is de leverancier van onze strooppwafels. Deze schoolvriendin heeft deze lekker koeken overgedragen op het afscheidsfeest. Ze smaakten bijzonder goed in de Oostenrijkse alpen en we hebben geprobeerd het moment te vangen in een foto voor haar.